Lakóház

134 m2

A lakóházban 4 szoba, konyha, fürdőszoba, WC, kamra, előszoba, télikert-nappali, tüzelő tároló található.

Habár az épületek természetes anyagokból: kőből, fából, földből épültek, a modern kor minden igényét kielégítik. A falak vastagok, alapos az aljzat és födém szigetelés, így a lakóház roppant energiatakarékos.

A lakóház különlegessége, hogy ötszögletű épület. Ez a forma lehetővé teszi a maximális helykihasználást, nincsenek holt terek. A ház középpontjában áll a kemence, amely üveg ajtaján keresztül látható tűz a vidéki idill hangulatát árasztja. A kemencében jókora sütő is van. Hogy mennyire más a fa tűz felett sülő ételek zamata, csak az tudhatja, aki maga is többször próbálta már!

Az egyik szoba és a konyha ablakai sarkon helyezkednek el, így szélesebb panoráma látható ezekből a helyiségekből is a páratlan szépségű tájra. A télikert 2 fala is üvegből van, egész évben lélegzetelállító környék csodálható innen, télen pedig a kandallóban ropogó tűz fokozza a jó hangulatot. Főleg ilyenkor leshetjük meg az erdőben sétáló szarvasokat.

A fürdőszobában a melegvizet elektromos és fatüzelésű bojler is biztosítja. A ház egyedi fűtéses, fatüzelésű kemence légfűtéssel kombinálva.

Kapcsolat:

szutra@annan.hu

36 73 378 595

UA-23015721-1